skin clinic allure


Disa fjalë mbi “Skin Clinic”

Ekspertët e lëkurës

”Skin Clinic” është një qendër e specializuar në trajtimin e lëkurës që ofron një qasje 360 gradë. I gjithë stafi ynë mjekësor ka vite eksperiencë pune në trajtimin e lëkurës dhe në përdorimin e laserave, ndërkohë që injektorët tanë janë staf mjekësor i kualifikuar. Me ne, çdo rast merr trajtim të personalizuar duke krijuar një pamje të shëndetshme dhe natyrale. 

Rezervo konsultën tënde

skin-blue-3.p

The most exclusive hi-tech service dedicated to skin.


Skuadra jonë e ekspertëve

Ekipi ynë është aseti më i shtrenjtë që kemi. Profesionistët tanë janë të specializuar dhe të trajnuar në fushën e dermatologjisë klinikë, kirurgjisë plastike, dermatologjisë estetike, injektimeve dhe teknologjisë së fundit laser duke ofruar një shërbim të sigurt dhe efektiv për çdo pacient.


Besim në eksperiencën tonë

Ne kemi eksperiencën dhe njohuritë për të ofruar shërbimet më cilësore. Stafi ynë është i trajnuar mbi aparatologjinë dhe sistemet që ne përdorim dhe kanë përvojë të gjatë në përdorimin e laserave, përmirësimin e teksturës dhe pigmentin e lëkurës, rininë dhe mikrokirurgjinë.


Qasja etike

Ne besojmë te profesionalizmi dhe ndershmëria. Gjithmonë rekomandojmë shërbimet që përputhen më shumë me nevojat tuaja të veçanta për të mundësuar arritjen e rezultateve maksimale. I kushtojmë rëndësi jo vetëm trajtimit, por edhe përvojës që krijoni pranë klinikës sonë.

laser, microneedling

Laser apo microneedling? Cili është trajtimi më i mirë?

Laser apo microneedling? Cili është trajtimi më i mirë? 2560 1707 skin

Laser vs. microneedling Kur bëhet fjalë për kërkimin e lëkurës së përsosur, ne po jetojmë në një kohë me shumë opsione të reja trajtimi. Eshtë e lehtë të ndihesh i…

Çfarë ndodh pas lindjes?

Çfarë ndodh pas lindjes? 2121 1414 skin

Shqetësimet më të shpeshta te gratë në periudhën pas lindjes Shtatzënia ndryshon trupin tuaj në më shumë mënyra sesa mund të prisni. Dhe nuk ndalet kur lind fëmija. I porsalinduri…

ofertat në mjekësinë estetike

Pse ofertat në mjekësinë estetike nuk janë si në fushat e tjera?

Pse ofertat në mjekësinë estetike nuk janë si në fushat e tjera? 1024 1013 skin

Shtimi i ofertave në internet për mjekësinë estetike, që nga procedurat me injeksione deri te ndërhyrjet kirurgjikale plastike është përherë dhe më i pranishëm. Por pse ofertat në mjekësinë estetike…

Trendet e vitit 2023: ridensifikimi i lëkurës

Trendet e vitit 2023: ridensifikimi i lëkurës 1024 1013 skin

Që tani e tutje do dëgjojmë shumë për ridensifikimin, i cili është hapi i parë për të pasur një lëkurë të përmirësuar dhe më të shëndetshme. Ridensifikimi arrin një lëkurë…

laser, microneedling
Laser apo microneedling? Cili është trajtimi më i mirë? 2560 1707 skin

Laser apo microneedling? Cili është trajtimi më i mirë?

Laser vs. microneedling Kur bëhet fjalë për kërkimin e lëkurës së përsosur, ne po jetojmë në një kohë me shumë opsione të reja trajtimi. Eshtë e lehtë të ndihesh i mbingarkuar nga produktet dhe terapitë në treg. Në rrugën për të zbuluar më të mirën për lëkurën tuaj dhe shkëlqimin rinor, cila është e duhura…

Çfarë ndodh pas lindjes? 2121 1414 skin

Çfarë ndodh pas lindjes?

Shqetësimet më të shpeshta te gratë në periudhën pas lindjes Shtatzënia ndryshon trupin tuaj në më shumë mënyra sesa mund të prisni. Dhe nuk ndalet kur lind fëmija. I porsalinduri juaj mund të jetë prioriteti juaj – por kujdesi pas lindjes gjithashtu ka rëndësi. Ja disa prej shqetësimeve më të shpeshta te gratë. Alopecia Është…

ofertat në mjekësinë estetike
Pse ofertat në mjekësinë estetike nuk janë si në fushat e tjera? 1024 1013 skin

Pse ofertat në mjekësinë estetike nuk janë si në fushat e tjera?

Shtimi i ofertave në internet për mjekësinë estetike, që nga procedurat me injeksione deri te ndërhyrjet kirurgjikale plastike është përherë dhe më i pranishëm. Por pse ofertat në mjekësinë estetike nuk duhet të jenë si në fushat e tjera? Shoqata të ndryshme të mjekëve në Europë kanë shprehur shqetësim në lidhje me këtë fenomen. Për…

Zbulo se cili është
trajtimi i duhur për ty ...